Sari la conținut

Participă la crosul Casiopeea care are loc sub Tâmpa

participa-la-crosul-casiopeea-care-are-loc-sub-tampa

Sâmbătă, 31 mai, la Complex Olimpia are loc a treia ediție a Crosului Casiopeea Brasov. Asociația Casiopeea le propune brașovenilor să susțină lupta împotriva cancerului mamar, participand la cros.
Brașovenii și nu numai sunt așteptați să se înscrie pe www.casiopeea.org sau la fața locului, începând cu ora 8:30. Taxa de participare este în valoare de 40 de lei și este integral donată pentru achiziționarea de proteze mamare pentru femeile care au suferit intervenții chirurgicale de mastectomie.
Toți adulții  înscriși în competiție vor beneficia de un set gratuit de analize medicale oferit de clinica Hiperdia.

La ora 10:00 se va da startul Crosului Casiopeea Brașov iar în funcție de categoria de participanți, lungimea traseului va varia de la 750 m pentru copii, la 1,2 km pentru adolescenți și 4 km pentru adulți. La fel ca și în cazul celorlalte ediții, organizatorii mizează pe prezența a aproape 1.000 de participanți, dornici de a îmbrățisa  un stil de viață sănătos dar și de a susține un demers caritabil. Câștigătorii fiecărei categorii vor primi premii de la sponsorii și partenerii evenimentului.
O cauza atât de importantă va oferă prilejul de a petrece o zi frumoasă alături de prieteni și familie dar și de a contribui la îmbunătățirea calității vieții multor femei afectate de această maladie.
Din 2010, de la prima ediție a Marșului și Crosului Casiopeea, și până în prezent asociația a donat aproape 1.000 de proteze mamare femeilor care au suferit o intervenție chirurgicală de mastectomie.
Marsul e organizat de  Asociația Casiopeea, Primăria Municipiului Brașov, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Comentarii

Ultimă oră