Sari la conținut

Pârtia Subteleferic, închisă o perioadă pentru conservare

partia-subteleferic-inchisa-o-perioada-pentru-conservare

Administratorii vor să o conserve pentru a se putea organiza competiţiile de schi!


    Având în vedere că în ultima perioadă vremea s-a încălzit şi a plouat, administratorii domeniului schiabil au decis să închidă Pârtia Subteleferic din Poiana Braşov.

Măsura a fost luată pentru conservarea acesteia, având în vedere că, în luna februarie, în Poiana Braşov se vor desfăşura mai multe concursuri internaţionale de schi.

Astfel, Salvamont Poiana Braşov a anunţat că Pârtia Subteleferic este închisă de la nivelul Pilonului nr. 2 în jos şi este delimitată pe ambele părţi şi pe toată lungimea ei cu plase de protecţie.

„Toate celelalte pârtii rămân deschise şi cu acces spre Telegondola Express, după cum urmează: Pârtia Sulinar cu acces spre Telegondola Express prin Zidul Mic şi partea inferioară a pârtiei Drumul Roşu, precum şi spre pârtia Bradul, pe varianta de ieșire spre aceasta. De asemenea, se poate schia pe pârtia Drumul Roşu cu acces spre Telegondola Express prin varianta 3D şi Drumul Albastru”, a mai anunţat Salvamont Poiana Braşov.

„Vă informăm că din cauza condiților meteo nefavorabile, cu ploaie și temperaturi pozitive, Pârtia Subteleferic va rămane închisă spre conservare, în vederea bunei desfășurari a concursurilor internaționale care urmează în luna februarie. Vă rugam frumos nu intrați în aceste zone delimitate și vă mulțumim pentru înțelegere!” se specifică în comunicat.

Comentarii

Ultimă oră