După trei ani de la emiterea ordinului de începere, lucrările la parcarea supraetajată din Poiana de Jos au fost terminate. Noua parcare este la o distanţă de aproximativ doi kilometri de staţiune, iar motivul pentru care a fost construită este descongestionarea traficului din Poiana Braşov.

Momentan parcarea nu este, încă, funcţională, pentru că nu există personalul necesar administrării şi nu sunt stabilite tarifele. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii braşovene, în şedinţa de plen a Consiliului Local din 31 mai se vor aproba tarifele de parcare şi schema de personal, compusă din 18 salariaţi.

Parcarea are 4 niveluri și o capacitate de peste 430 de locuri pentru autoturisme, dintre care 16 sunt locuri pentru persoane cu dizabilităţi. În plus, în exterior sunt amenajate 140 de locuri pentru biciclete, 9 pentru mijloacele de transport în comun şi alte 6 pentru autocare.

Proiectul cuprinde şi o staţie de autobuz a viitoarei linii care va asigura transportul public către şi dinspre Poiana Braşov.