Sari la conținut

Adrenalină şi sport în mijlocul naturii printre copaci vă propun nişte investitori din zona Bran - Moeciu, care vă cheamă mai aproape de munte, la un alt gen de distracţie. Vorbim de un parc de aventură cu ateliere suspendate şi trasee cu grade de dificultate diferite. Construcţia a început deja în zona Moeciu de Sus, iar administratorii vor ca distracţia să înceapă din 15 iunie.
Parcul de distracţii de la Moeciu de Sus va fi compus din 1200 de metri de ateliere suspendate, patru trasee cu grade de dificultate diferite şi segmente de obstacole pe diferite înălţimi, cuprinse între 3 şi 7 metri. Administratorii parcului au închiriat terenul de la composesoratul din Moeciu pe o durată de 10 ani, timp în care se va plăti o chirie lunară de 150 de euro,  şi de asemenea susţin că au obţinut de la autorităţi toate avizele necesare pentru realizarea parcului.
Investiţia se ridică la 50 de mii de euro, iar anul următor administratorii vor să acceseze şi fonduri europene pentru a realiza alte patru trasee. În parcul de aventură vor fi angajate 10 persoane alpinişti şi salvamontişti, practic oameni bine pregătiţi în domeniu. După ce lucrările vor fi gata, o persoană va plăti 37 de lei pentru 3 ore, iar la grupuri de 10 oameni, unul dintre ei va intra gratis.

Comentarii

Ultimă oră