Sari la conținut

Parada Oktoberfest va devia traseul autobuzelor RATBV care circulă pe Strada Lungă

parada-oktoberfest-va-devia-traseul-autobuzelor-ratbv-care-circula-pe-strada-lunga

Autobuzele de pe liniile 5, 14, 24 și 28 ale RATBV vor circula pe un traseu deviat pe Strada De Mijloc, în cursul zilei de joi, 07 septembrie 2017, timp de o oră, (aproximativ în intervalul 16.20 – 17.20). Schimbarea este determinată de desfășurarea pe Strada Lungă, pe sensul de deplasare spre Bartolomeu, a paradei „Oktoberfest”.

În aceste condiții, autobuzele de pe aceste linii vor ajunge în zona Bartolomeu parcurgând integral Strada De Mijloc și vor opri în trei stații temporare, amenajate de RATBV SA în zone care corespund următoarelor stații de pe Strada Lungă: Bisericii Române, Memorandului și Carierei.

„Pe sensul de deplasare spre centrul orașului toate mijloacele de transport în comun vor circula pe traseele cunoscute și conform orarelor obișnuite. Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că imediat după finalizarea paradei vom reveni la traseul obișnuit de deplasare. În ceea ce privește orarele de circulație ale celor patru linii, acestea vor suporta modificări nesemnificative”, au specificat reprezentanţii RATBV SA.

Comentarii

Ultimă oră