Sari la conținut
pandurii-petrolul-si-cfr-in-optimi

Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploiești și CFR Cluj, sunt ultimele trei formații calificater în sferturile de finală ale Cupei României Timișoreana la fotbal. Pandurii a trecut în optimi cu scorul de 3-2, de Oțelul Galați. Pentru oaspeţi au înscris Predescu '12, Erico '88 şi Elton '93.

Golurile gazdelor au fost marcate de Iulian Popa '11 şi Cristea '41. Meci cu goluri multe și la Botoșani, între divizionara secundă, Rapid CFR Suceava și Petrolul Ploiești. După 90 de minute de joc, câștig de cauză au avut ploieștenii, care au închis tabela la 3-2.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ipsa '27, Velescu '57 - autogol şi Hadad '59, în timp ce pentru suceveni au înscris Matei '56 şi Sumănariu '69.În Giulești, CFR Cluj a tremurat serios pentru calificare. Rapidul a deschis scorul prin Pancu încă din minutul 10.

Clujenii au întors însă rezultatul pe finalul meciului, cu golurile semnate de Dore în minutul 79 și Chanturia în minutul 87.

În sferturile de finală ale Cupei României Timișoreana s-au calificat CS Mioveni, Steaua Bucureşti, ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova,Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploiești și CFR Cluj.

Comentarii

Ultimă oră