Sari la conținut

Pâncota-Tărlungeni 1-1: braşovenii au marcat de două ori, dar s-au ales cu un punct

pancotatarlungeni-11-brasovenii-au-marcat-de-doua-ori-dar-sau-ales-cu-un-punct

Unirea Tărlungeni a început bine returul din sezonul regulat în Seria Vest din Liga a 2-a. Echipa lui Dan Bona a remizat în deplasare la Şoimii Pâncota (1-1), după ce la pauză era condusă. Golul braşovenilor a fost marcat de Petra, în minutul 73.

Petra în poarta bună, Popescu unde nu trebuia

Declaraţiile tăioase dinaintea jocului dintre Şoimii Pâncota şi Unirea Tărlungeni s-au reflectat asupra jucătorilor doar în primele minute, atunci când au existat şi intrări ceva mai dure. Însă, o dată cu trecerea minutelor, spiritele s-au mai calmat, iar jocul a intrat pe un făgaş normal.

După o jumătate de oră de joc, formaţia lui Ionuţ Popa avea să deschidă scorul. Dragalina a executat un corner din dreapta, iar Popescu şi-a introdus mingea în propria poartă, fiind sub presiunea lui Dubeştean.

Unirea nu a dezarmat, iar în repriza a doua a început asediul la poarta lui Irimia. Mai întâi, a fost Petra (68), de la marginea careului, după care a urmat centrarea perfectă a lui Chirciu din flancul drept, care l-a găsit pe Petra (73), iar reluarea acestuia a semnat egalarea.

Până la final, Unirea a reuşit să menţină rezultatul de egalitate, în ciuda insistenţelor lui Dragalina (75 şi 77).

Bona: „Un punct meritat”

La finalul meciului, antrenorul Unirii Tărlungeni a descris evoluţia jucătorilor săi din partida cu Şoimii Pâncota.

„A fost un joc cu două reprize diametral opuse. În prima, ne-au dominat ei, însă în partea a doua m dominat noi cap-coadă. Eu zic că este un punct mai mult decât meritat. Am avut o evoluţie bună. Şi acum îmi pare foarte rău de meciul cu UTA, pe care l-am avut de foarte multe ori în mână. Este bine, avem două meciuri fără înfrângere. Este bine şi pentru moral, mai ales că urmează un meci greu. Vom trata jocul cu Mediaş cu mare încredere şi cu cea mai mare seriozitate. Chiar dacă e favorită la promovare, eu sunt convins că vom da o replică pe măsură”, ne-a transmis Dan Bona.

Speranţe din clasament

În ierarhia din B2, lucrurile par să se îmbunătăţească pentru Tărlungeni o dată cu fiecare etapă. Chiar dacă Unirea nu a urcat şi a rămas tot pe 13, diferenţa faţă de FC Caransebeş s-a redus la două puncte, iar până la Bihor mai sunt 5 puncte. În retur, braşovenii vor juca duelurile decisive în deplasare.

Un alt eveniment important din etapa a 14-a s-a petrecut la Satu Mare, acolo unde jucătorii Metalului Reşiţa au ieşit cu un banner şi au refuzat să joace, pierzând meciul la „masa verde”.

Unirea Tărlungeni: Muţiu – Vlăsceanu, Şerban, Burlacu, Bucur – Popescu, Minciună, Petra, S. Marin – Monea (46 Petrean, 90 Vasiloi), Chirciu. Antrenor: Dan Bona.

Comentarii

Ultimă oră