Sari la conținut
olimpicele-incep-lupta-pentru-titlu

Olimpia CSU Braşov va disputa luni prima partidă din cadrul play-off-ului Ligii Naţionale de baschet feminin, pe teren propriu, împotriva celor de la Phoenix Galaţi. Tehnicianul „olimpicelor” nu a avut la dispoziție toate jucătoarele pentru a putea pregăti așa cum trebuie jocurile din prima fază a play-off-ului. Ana Ferariu, Gabi Irima, Biljana Pesovic, Maria Ferariu și Iulia Brezoi au fost la loturile naționale, iar pivotul Brittany Logan s-a accidentat și nu a putut participa la antrenamente.

„Calendarul pe care l-a impus FIBA echipelor naţionale în acest sezon, cu pauze de trei săptămâni, este după părerea mea greşit ales. Echipele care au jucătoare la loturile naţionale, nu-şi pot desfăşura activitatea în mod normal. Pesovic, Ferariu şi Irimia au fost la loturile naţionale şi am avut şi junioare la o acţiune a federaţiei la Gheorghieni. Noi am făcut antrenamente în ultimele două săptămâni în doar 6-7 jucătoare. Din acest punct de vedere, consider că suntem dezavantajaţi faţă de formaţia din Galaţi. În formulă completă ne vom putea antrena, sâmbătă şi duminică, de câte două ori, plus un antrenament luni dimineaţa, în ziua jocului. Va fi un meci dificil, dar ne dorim să mergem mai departe în acest play-off”, a spus antrenorul „olimpicelor”, Dan Calancea.

Partida dintre Olimpia CSU Braşov şi Phoenix Galaţi se va disputa luni, de la ora 17.00, iar un tichet de intrare la acest joc va costa 5 lei. Partida retur va avea loc vineri, 4 martie la Galați, iar în caz de egalitate, luni, 7 martie se va disputa jocul decisiv la Braşov.

Comentarii

Ultimă oră