Sari la conținut
olimpia-meci-accesibil-cu-timisoara

Cu moralul ridicat după succesul nesperat de la CSU Alba Iulia, Olimpia CSU Braşov vrea să continue forma bună şi în partida cu BCM Timişoara. Ca şi în precedenta partidă, Dan Calancea nu se va putea baza pe Dora Ardelean şi nu va avea la dispoziţie nici poziţia 5 mult dorită. În schimb, tehnicianul „olimpicelor” aşteaptă de la surorile Ferariu aceeaşi evoluţie consistentă.

După victoria entuziasmantă obţinută în deplasare la CSU Alba Iulia, „olimpicele” se pregătesc acum de un meci mai lejer, cu BCM Timişoara.

Pe lângă faptul că Dan Calancea nu are la dispoziţie în acest sezon un 5 clasic, antrenorul va trebui să facă faţă şi accidentării Dorei Ardelean. Pivotul a suferit o ruptură fibrilară şi este indisponibilă momentan.

„Absenţa Dorei şi-a pus amprenta în evoluţia echipei. Am încercat să ne schimbăm tactic şi să adaptăm. Am jucat foarte mult din timp fără un cinci clasic, probabil că şi acesta a fost unul dintre punctele importante tactice ale partidei” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Perioada de transferuri în Liga Naţională de baschet feminin este programată până la finalul lui ianuarie, timp în care Dan Calancea încă aşteaptă un pivot puternic pentru luptele de sub panou.

„Ne-ar trebui o poziţie 5. Noi jucăm în acest sezon fără o poziţie 5 clasică. Improvizăm, încercăm să ne adaptăm la acest joc. Fără dar şi poate, cu un 5 în echipă, altfel ar fi exprimarea noastră” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

În ciuda acestor probleme, Olimpia CSU Braşov ocupă locul 2 în clasament, cu doar două înfrângeri, tot atâtea ca şi liderul Sepsi Sf. Gheorghe.

Meciul cu BCM Timişoara este programat sâmbătă, de la 16.00.

Comentarii

Ultimă oră