Sari la conținut

Dan Calancea amenință cu demisia înainte de meciul cu echipa din Arad

olimpia-csu-le-intalneste-acasa-pe-aradence

Olimpia CSU Brașov va întâlni în acest weekend, pe teren propriu, formația Universitatea ICIM Arad, într-o partidă care contează pentru prima etapă a returului Ligii Naționale de baschet feminin.

Înaintea acestui meci, elevele lui Dan Calancea ocupă locul 4 în clasamentul competiției, cu 12 puncte, în timp ce adversarele de la Arad sunt pe a opta poziție, cu 10 puncte.

Astfel, brașovencele pornesc cu prima șansă, având și avantajul unui moral bun după o serie de 4 meciuri fără înfrângere, atât în campionat, cât și în Cupa Europei Centrale.

Cu toate astea, echipa trece prin momente dificile, subliniate de antrenorul Dan Calancea, în declarația dată vineri dimineață:

Înainte de a discuta despre meciul cu Arad, vreau să semnalez câteva aspecte anormale care se întâmplă la Sala Sporturilor, care pentru mine, cel puțin, sunt de neînțeles.

În ultimii doi ani, echipa noastră are jucate patru finale naționale, două finale mari de Cupa României și două finale mici de liga națională, fiind de departe la jocurile sportive cea mai performantă formație din județul nostru.

În ciuda acestor rezultate de excepție, obținute cu bugete minime, programul la sală este ridicol. Jocul cu Timișoara a fost la ora 19.15, după jocul de fotbal de sală de liga a doua (ni s-a spus că jocul urmează să fie televizat – dar nu a fost). Jocul cu Arad este reprogramat duminică (martorii lui Iehova au activitate). Nu ne vom antrena vineri, sâmbătă și duminică dimineața în sala de joc. Meciul din data de 27 decembrie cu Alexandria, care urmează să fie televizat, este posibil să se joace la Sfântu Gheorghe, pentru că trebuie să se dispute un turneu de fotbal al vedetelor (în condițiile în care programul nostru pentru întregul tur de campionat a fost dat cu multe luni în urmă). Cu toată considerația pentru foștii mari jucători de fotbal, sunt convins că dacă ar știi faptul că pot pereclita desfășurarea unui joc de liga națională, ar fi primii care ar găsi soluții pentru desfășurarea partidei de baschet.

În condițiile în care se continuă această degringoladă la Sala Sporturilor, voi fi nevoit să-mi prezint demisia.

Referitor la jocul de duminică, sunt convins că ne așteaptă din nou o partidă infernală. Față de echipa din tur, vom întâlni o formație mult schimbată, cu două jucătoare noi de mare valoare. Nu era de ajuns ce accidentări avem, la începutul sfertului patru din victoria cu Timișoara a suferit o accidentare încă o jucătoare foarte importantă din echipa noastră. În orice condiții, jucăm să oferim celor prezenți la sală un spectacol agreabil și, firesc, să obținem victoria”, a conchis tehnicianul alb-albastrelor.

Meciul dintre Olimpia CSU Brașov și Universitatea ICIM Arad va avea loc duminică, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, iar biletele au prețul de 5 lei.

Comentarii

Ultimă oră