Olimpia CSU Brașov a făcut un pas important spre adjudecarea medaliilor de bronz ale acestui sezon.
 
Fetele antrenate de Dan Calancea au învins joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 86-70, formația Universitatea Cluj-Napoca, în prima partidă din finala mică a Ligii Naționale de baschet feminin.
 
Olimpia CSU Brașov a început meciul în forță, după aproximativ 2 minute și jumătate având deja un avantaj considerabil pe tabelă.
 
Ele au condus la pauză cu scorul de 45-31, iar revenirea clujencelor din al treilea sfert nu a reușit să le împiedice să obțină victoria.
 
Cele mai bune marcatoare din tabăra alb-albastrelor au fost Pesovic, cu 20 de puncte reușite, Irimia, cu 19 puncte, Higgins, care s-a aflat în double-double, cu 16 puncte și 13 recuperări, și Handford, care a înscris 15 puncte.
 
La finalul partidei, antrenorul Dan Calancea a declarat că toate fetele au jucat excelent și a subliniat că simpla prezență în acest ultim act al competiției este o performanță uriașă în condițiile în care clubul nu are o situație financiară excelentă.
 
De asemenea, el a mărturisit că nu consideră că echipa sa este favorită în a obține locul trei, în meciul de la Cluj cele două formații având șanse egale.
 
Finala mică a Ligii Naționale de baschet feminin se dispută după sistemul „cel mai bun din 3 partide”. Al doilea joc se va disputa duminică, 22 aprilie, în deplasare. În cazul în care va fi nevoie și de o a treia partidă, aceasta va avea loc în orașul nostru, pe 25 aprilie.

 

Nici un comentariu la articolul "Olimpia CSU, la un pas de medaliile de bronz"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here