Sari la conținut

Olimpia CSU a câștigat primul meci al sferturilor de finală LNBF

olimpia-csu-a-castigat-primul-meci-al-sferturilor-de-finala-lnbf

Olimpia CSU a câştigat vineri, la Braşov, primul meci din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de baschet feminin, scor 73-66, în fața formației FCC ICIM Arad. Formaţia oaspete a condus la 13 puncte în primul sfert, dar braşovencele au revenit şi au avut un avans maxim de 15 puncte, în sfertul 4.

Kristina Higgins a fost coşghetera partidei cu 26 de puncte, fiind în double-double cu 14 recuperări. De asemenea, și Irimia a fost în double-double cu 13 puncte şi 10 recuperări. În plus, Radovic şi Handford au înscris fiecare câte 14 puncte.

Potrivit antrenorului Olimpiei CSU, Dan Calancea, echipa a început mai slab, dar și-a revenit pe parcurs şi a evoluat foarte bine, atât în defensivă, cât şi în ofensivă. Spre final el a introdus pe teren toate jucătoarele, pentru a le odihni pe cele care au evoluat mai mult, astfel că speră ca marţi, la Arad, jucătoarele să se mobilizeze exemplar, şi, de ce nu, să se întoarcă cu calificarea.

Semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin se desfășoară după sistemul „cel mai bun din trei partide”. Al doilea meci al seriei este programat marți, 27 martie, de la ora 18, la Arad.

Comentarii

Ultimă oră