Sari la conținut
oktoberfest-asiatic-vs-oktoberfest-romanesc

În această perioadă în mai multe locaţii din China are loc Festivalul Internaţional al Berii Qingdao, supranumit şi ''Oktoberfestul asiatic''

Spre deosebire de alte festivaluri de gen, care au loc anual în lume, în China, sticlele de bere sunt deschise de roboţi care toarnă licoarea cu precizie în pahare, spre deliciul turiştilor veniţi de pe tot globul pentru a asista la spectacolele unice din cadrul evenimentului. În plus, maşinăriile umanoide servesc şi îngheţată.

La ediţia din acest an a festivalului organizatorii au pregătit şi un moment special, în care tot roboţii au fost în prim-plan.Astfel, turiştii au avut ocazia să ia parte la un spectacol oferit de 1.007 de astfel de maşinării care au bătut din picioare şi s-au mişcat în ritmul muzicii în încercarea de a înregistra un record mondial pentru titlul de ''Cei mai mulţi roboţi care dansează simultan''. Având o înălţime de 43,8 cm, aceştia au fost controlaţi cu ajutorul unui singur telefon mobil şi au trebuit să danseze un minut întreg pentru a putea ''râvni'' la titlu, potrivit Guinness World Records.

La Braşov anul acesta Oktoberfest începe mai devreme

Vor curge sute de  hectolitri de bere, se vor încinge zeci de grătare cu carnaţi autohtoni, dar şi vestiţii turingeri, vor fi concursuri cu bere şi Miss Oktoberfest. Deci într-un cuvant  va fi multă distracţie la Oktoberfest Brasov 2016, eveniment care se va desfasura şi în acest an pe Arena Sportivă Ion Ţiriac.

Comentarii

Ultimă oră