Okazii.ro, cea mai mare platforma de licitatii din Romania, concurent indirect cu OLX.ro si (fostul) Tocmai.ro, investeste circa 100.000 de euro in imbunatatiri majore in platforma, scopurile finale fiind acelea de a oferi „o experienta mai moderna de achizitie dar si un sprijin magazinelor care vor sa isi dezvolte o afacere pe Okazii.ro”, conform companiei, pentru wall-street.ro.
OLX.ro este in proces de a fuziona cu Tocmai.ro, dupa ce aceasta din urma platforma de anunturi a fost achizitionata de Naspers, companie care detine OLX.ro. Acest lucru forteaza, fara indoiala, mana Okazii.ro, candva lider incontestabil pe piata de anunturi/licitatii din .ro.
   Okazii.ro, detinuta de fondul de investitii New Century Holdings, intampina in ultimii ani concurenta din ce in ce mai acerba din partea site-urilor de anunturi; cu toate acestea, Okazii are cateva atuuri pe care, cu orice ocazie, incearca sa le scoata in evidenta – utilizatorii primesc rating-uri (similar eBay.com) si, de asemenea, poate reprezenta o platforma de lansare pentru companii/magazine online care pot vinde prin intermediul platformei.