Sari la conținut

Ofițerii anticorupție, campanie printre brașovenii care vor să obțină permisul de conducere!

ofiterii-anticoruptie-campanie-printre-brasovenii-care-vor-sa-obtina-permisul-de-conducere

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție- Serviciul Județean Anticorupție Brașov au desfășurat, în contextul Campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, cu sprijinul Instituției Prefectului, activități de prevenire a faptelor de corupție adresate candidaților la examenul teoretic și practic pentru obținerea permisului de conducere, instructorilor auto și altor cetățeni prezenți în sediul acestui serviciu, cât și în parcarea unui complex comercial din Brașov.

În cadrul acestor activități au fost prezentate aspecte referitoare la atitudinea ce trebuie adoptată în cazul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și obligațiile legale ce revin fiecărui candidat, atât în procesul de instruire în cadrul școlilor de șoferi, cât și în cel de susținere a examenului pentru obținerea permisului de conducere, precum și consecințele implicării acestora în fapte de corupție și importanța semnalării acestora.


Totodată, participanților la aceste activități le-au fost aduse la cunoștință atribuțiile și competențele Direcției Generale Anticorupție, precum și modalitățile de semnalare a faptelor de corupție săvârșite de angajații Ministerului Afacerilor Interne, punându-li-se la dispoziție modalitățile de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Brașov Call-center Anticorupție 0800.806.806 și adresa de e-mail brasov.dga@mai.gov.ro.


La activități au participat un număr de 121 de candidați și aproximativ 53 de instructori auto, cărora le-au fost înmânate materiale de promovare conținând informații utile din cadrul campaniei și mesaje preventive anticorupție.

Comentarii

Ultimă oră