Sari la conținut
oferte-de-toamna-la-ikea

În gama IKEA, toamna aduce o varietate de stiluri și funcții pentru mai multe zone ale casei. Anul acesta inspiraţia a venit din stilul tradițional suedez, dar și de la casele moderne și eclectice, precum și la membrii mai mici ai familiei. Ca de obicei, toate produsele mari sau mici au prețuri accesibile, în stilul unic IKEA.

Luna aceasta a fost lansată o serie de textile în care s-a reinterpretat design-ul tradițional suedez.. Cu motive clasice și imprimeuri care amintesc de natură și de folclorul suedez, gama de textile cuprinde metraje, lenjerii de pat, perne și huse confecționate din materiale tradiționale.

„Întotdeauna am fost interesată de plante și grădinărit. Așa că mi s-a părut foarte distractiv să creez modelul inspirat de natură pentru textilele SISSELA. Sper că se va potrivi cu celelalte obiecte din casă voastră. Și poate văvor inspira și pe voi să vă ocupați de grădinărit.” - Designer Lisel Garsveden.

Cu motive clasice și imprimeuri care amintesc de natură și de folclorul suedez, gama de textile cuprinde metraje, lenjerii de pat, perne și huse confecționate din materiale tradiționale. Lenjeria de pat este confecționată din bumbac 100% și poartă imprimeuri botanice vintage, care oferă textilelor un look natural, clasic și expun originea stilului din mediul rural suedez. În completarea temei tradiționale suedeze, am propus o gamă de tacâmuri inspirate de stilul vintage, care aduc un element artisanal la masă. Cu un mix de imprimeuri clasice și un focus puternic pe detalii și măiestria execuției, fețele de masă și șervetele colorate au fost concepute pentru a servi masa în stil mare. „Ideea pe care am avut-o atunci când am conceput această colecție a fost să creez o serie care inspiră tradiție și măiestrie, dar cu un aer contemporan și unic. Rezultatul este format din articole de masă cu foarte multe detalii. Sper că este o colecție de veselă de care oamenii să nu se plictisească niciodată și pe care să nu își dorească să o înlocuiască.”- Designer Annie Huldén, scrie romanialibera.ro.

Comentarii

Ultimă oră