Sari la conținut
ocolitoare-intro-saptamana

Cel târziu la începutul săptămânii viitoare, o nouă parte din ocolitoare ar trebui să fie gata.  Adică, noul drum care va face legătura între strada 13 Decembrie și Sânpetru. Este vorba despre breteaua dintre ocolitoare și garajului de troleibuze al RAT, (prin spatele benzinăriei Rompetrol și Funpark), dar și de breteaua dintre ocolitoare și Sânpetru.

Constructorul va avea la dispoziţie apoi 15 zile să mute gardul secţiei de troleibuze al RAT şi să realizeze porţiunea de drum până la intersecţia cu strada 13 Decembrie.  Potrivit administratorului public al Braşovului, Miklos Gantz,  la intersecţia dintre cele două artere de legătură şi ocolitoare va fi amenajat un sens giratoriu provizoriu, cu balize.

De asemenea, în primă fază, pe strada 13 Decembrie, la intersecţia acesteia cu noua bretea, va fi amenajat un sens giratoriu provizoriu, după care va fi realizat unul permanent. Traficul rutier dintre Braşov şi Sânpetru va fi deviat pe cele două «bretele» în primele zile  ale lunii septembrie.

După ce se va deschide traficul pe această nouă arteră de legătură, vor începe lucrările de amenajare a rampelor pasajului care va face legătura directă între strada 13 Decembrie și drumul județean spre Sânpetru și a bretelelor de legătură dintre ocolitoare și aceste artere rutiere. Reprezentanții constructorului și ai Direcției de Drumuri Brașov au susținut că aceste amenajări ar urma să fie definitivate până la finele anului.

Comentarii

Ultimă oră