Sari la conținut

Oamenii străzii sunt îndrumaţi spre Centrul pentru Persoane fără Adăpost

oamenii-strazii-sunt-indrumati-spre-centrul-pentru-persoane-fara-adapost

Temperaturile negative sunt greu de suportat de către cei care trăiesc sub cerul liber.


  Potrivit prognozei meteo, în următoarea perioadă va fi ger atât noaptea, cât şi dimineaţa, iar temperaturile nocturne se vor încadra între -20 şi -13 grade Celsius, temperaturi minime greu de suportat de cei ce trăiesc sub cerul liber.

În aceste condiţii, poliţiştii locali vor încerca în nopţile următoare să identifice persoane aflate în dificultate şi vor încerca să îi determine pe oamenii străzii să accepte serviciile Centrului pentru Persoane fără Adăpost.

Agenţii îi conduc pe cei găsiţi în dificultate, fără adăpost, pe stradă, la „Centrul pentru persoane fără adăpost” din Braşov, pentru a putea trece cu bine peste încă o noapte geroasă, dar şi pentru a beneficia de hrană şi de haine mai groase.

În ultimele două nopţi, agenţii de la Poliţia Locală Braţov au ajutat patru oameni ai străzii, aflaţi în situaţii dificile, persoane care aproape că nu mai pot face faţă temperaturilor exterioare din ce în ce mai scăzute.

„Cu această ocazie, Poliţia Locală Braşov face apel către locuitorii oraşului care, sesizează astfel de cazuri disperate, să sune la dispeceratul instituţiei la numărul scurt 0268.954”, a declarant Nicolae Aldea, director executiv al Poliţiei Locale Braşov.

  Sursa: bzb.ro

Comentarii

Ultimă oră