Sari la conținut

„O tabără cât o viaţă!” pentru tinerii de la Centrul „Ziurel”

o-tabara-cat-o-viata-pentru-tinerii-de-la-centrul-ziurel

Fundaţia Fast din Săcele demarează în luna decembrie o campanie de strângere de fonduri pentru ca tinerii de la Centrul „Ziurel” să poată participa, pentru prima dată, la o tabără de educaţie prin aventură.

Sub numele „O TABĂRĂ cât o VIAŢĂ!”, campania îşi propune să strângă suma de 50.000 de lei, care asigură participarea timp de 5 zile, a 40 de tineri în Tabăra „VIAŢA”.


Perioada de desfăşurare a campaniei de strângere de fonduri este decembrie 2018 – iunie 2019, urmând ca tabăra să aibă loc în luna iulie 2019.


  Tabăra reprezintă o oportunitate de învăţare prin experienţă, care ajută tinerii să deprindă abilităţi necesare în viaţa de zi cu zi. Prin intermediul taberei, tinerii învaţă să devină lideri, persoane responsabile şi un model de perseverenţă şi implicare comunitară.

Elevii de la Centrul „Ziurel” locuiesc în cartierul Gârcini din Săcele, în Zizin şi în Tărlungeni, au vârste între 14 şi 18 ani şi participă săptămânal la un program educaţional ce include ateliere educative, pregătire profesională, mentorat. Pentru ei, şcoala reprezintă, de cele mai multe ori, o ocazie de a ieşi din cadrul comunităţii şi de a lua contact cu un alt mediu şi alte persoane-resursă.

Fondurile se colectează prin intermediul platformei online Bursa Binelui.

Mai multe detalii se pot obține pe  https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/O-tabara-cat-o-VIATA?fbclid=IwAR1oA92BFMPiSCrtHIP_urrH_MYkTTqJ3709BaWGxvzXKEAL4LXl-Scehv8 .

Comentarii

Ultimă oră