Sari la conținut

O soprană din Tmişoara a protestat în fundul gol! Contra poluării…

o-soprana-din-tmisoara-a-protestat-in-fundul-gol-contra-poluarii

O soprana din Timisoara, Diana Pap, a fost protagonista unui protest inedit, in fata fabricii de anvelope Continental, criticata de timisoreni ca polueaza orasul. Diana Pap s-a fotografiat nud in fata fabricii, cu o masca de gaze pe fata si un trandafir rosu in mana, arata Mediafax.

Soprana a postat fotografia pe pagina sa de Facebook, sub denimirea "Arta urbana". Gestul a starnit numeroase comentarii, unele de apreciere, altele critice. Artista a vrut sa traga astfel un semnal de alarma in legatura cu poluarea generata de fabrica de anvelope in Timisoara.

Foarte multi timisoreni care locuiesc in nordul orasului, in apropiere de fabrica, au depus de-a lungul timpului plangeri la primarie in legatura cu mirosul insuportabil de cauciuc. Edilul din Timisoara, Nicolae Robu, a declarat ca reprezentantii companiei i-au prezentat recent o serie de masuri pentru reducerea poluarii.

In urma cu cateva luni, soprana a protestat intr-un mod la fel de ciudat fata de mizeria din oras. Ea si-a dat pantalonii jos si s-a asezat pe un wc lasat pe strada, apoi a postat fotografia pe Facebook.

Comentarii

Ultimă oră