Sari la conținut

O nouă serie de tichete „Din suflet pentru suflet” pentru pensionarii cu venituri mici

o-noua-serie-de-tichete-din-suflet-pentru-suflet-vor-fi-acordate-pensionarilor-cu-venituri-mici

Direcția de Servicii Sociale pregătește o nouă campanie de acordare de pachete „pentru suflet”, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Se va acorda fiecărui beneficiar, care se va încadra în criteriile stabilite de municipalitate în acest sens, câte un pachet cu cinci tichete valorice de 10 lei, cu care se vor putea achiziționa doar produse alimentare.

Potrivit Direcției de Servicii Sociale Brașov, persoanele îndreptățite să primească aceste pachete cu tichete sociale sunt pensionarii din municipiul Brașov care împlinesc, până în ultima zi a acestui an, 65 de ani, în cazul bărbaților, respectiv 63 de ani femeile (și cei care depășesc această vârstă) și a căror pensie este mai mică de 1.000 de lei.

Dosarul în baza căruia se vor acorda tichetele sociale trebuie să conțină: cuponul de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie, actul de identitate, original și copie și o cerere completată de beneficiar prin care acesta solicită acordarea tichetelor.

Pentru cei care nu se pot deplasa până la Direcția de Servicii Sociale Brașov, în dosar trebuie adăugate împuternicirea scrisă de beneficiar pentru persoana care-i va ridica pachetul, precum și actul de identitate al persoanei împuternicite.

Dosarele incomplete nu vor fi acceptate pentru acordarea pachetului „pentru suflet”.

Distribuirea tichetelor se va face în perioada 13 noiembrie - 22 decembrie, în zilele de luni, marți, miercuri, vineri, între orele 8.30-15.30, iar joi între orele 8.30 și 17.00.

Comentarii

Ultimă oră