Sari la conținut

O nouă şcoală de formare a arbitrilor de fotbal, la Brașov

o-noua-scoala-de-formare-a-arbitrilor-de-fotbal-la-brasov

Persoanele de sex masculin şi feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 25 de ani, care doresc să activeze şi să oficieze meciuri de fotbal, sunt așteptate să se înscrie la noua școală de formare a arbitrilor.

Termenul limită de înscriere este 20 octombrie, dosarul urmând a fi depus la sediul Asociației Județene de Fotbal Braşov.

Dosarul trebuie să cuprindă, printre altele, o cerere din care să reiasă faptul că doriţi să participaţi la cursurile şcolii de arbitri, un cazier judiciar și o adeverinţă de la medicul de familie în care să se specifice că sunteţi apt medical pentru efort fizic. De asemenea, în dosar trebuie pusă o copie a cărții de identitate și o copie a ultimului act de studii sau a adeverinței de la instituția de învățământ pe care o urmați.

Dosarul se depune la sediul AJF Brasov, de pe Bdul Eroilor, nr. 19 - intrarea la Restaurantul hotelului Capitol din Brasov, între orele 8-18, în zilele de luni, marti si joi, sau între orele 8-12, miercuri si vineri.

Cursul este gratuit.

Pentru informaţii suplimentare, puteți contacta Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brasov: http://www.frf-ajf.ro/brasov/contact

Telefon: 0268475240

Fax: 0268475240

Email: ajfbv@yahoo.com

Comentarii

Ultimă oră