Sari la conținut
surprize-de-halloween-la-biblioteca-judeteana

Ateliere de creatie,  conferinţe, concursuri cu premii, filme, observaţii astronomice, jocuri şi vânătoare de fantome vă asteapta sâmbătă seară la Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" Braşov.


De la ora 18.00, la Mansarda Casei Baiulescu, are loc  conferinţa La belle epoque în Romania, susţinută de Georgeta Filitti, o profundă cunoscătoare dublată de o talentată evocatoare. Veti descoperi epoca frumoasa dintre anii 1884-1914, epoca in care lumea a trait fericita, optimista, increzatoare in stiinta moderna si progres. Nimic nu anunta grozavia primului razboi mondial. Conferinta va aborda felul cum s-a construit lumea moderna romaneasca in epoca regalitatii.


Sectia de imprumut organizeaza Concursul cu premii Fii bibliotecar si primeste o carte in dar! Cititorii sunt provocati sa identifice o carte, ghidandu-se dupa regulile bibliotecarilor si vor primi in dar o carte.

Copiii şi tinerii sunt asteptati la Atelierul surpriză al fantomiţelor de la Biblioteca Franceză, începând de la orele 20,00.

Asociaţia Colors pregăteşte o Vânătoare de fantome, între orele 19,00-21,00. Echipele inscrise in concurs trebuie sa treaca mai multe probe, sa acumuleze puncte si sa descopere cele sase fantome colorate ascunse, dupa indiciile plasate. Detalii la http://plinideidei.ro/archives/3011

Astroclub Braşov oferă doritorilor posibilitatea să observe cerul, împreună cu explicaţii şi demonstraţii astronomice,intre orele 20,00-23,00. Mai multe aparate vor fi montate la dispozitia doritorilor in curtea si balconul Casei Baiulescu.

Iar Cineclub Braşov va proiecta filmul Agon (2012), coproductie Albania, Grecia, Franta, Romania, in regia lui Robert Budina, incepând de la orele 22,00. Vizionarea va fi urmata de o sesiune de intrebari din public si raspunsuri, desfasurata in prezenta  producatorului Daniel Burlac, casa de productie Elefant Film.

La Biblioteca de noapte publicul va beneficia de înscrieri gratuite şi restituirea publicaţiilor întârziate fără plată.

Comentarii

Ultimă oră