Sari la conținut

O familie de braşoveni, vecină cu Bill Gates, îşi vinde casa de vis

Pe site-ul dedicat anunţurilor imobiliare, www.imopedia.ro, este postată de câteva zile o ofertă de vânzare a unei locuinţe de lux aflată la două minute de mers de reşedinţa lui Bill Gates. Proprietatea, care aparţine unei familii de braşoveni, pare a avea şanse mici de a fi vândută pe piaţa din România.
Au lăsat la preţ apropae un million de dolari. Proprietatea, aflata în oraşul Clyde Hill din statul Washington, are un preţ de vânzare de 3,5 milioane de dolari, iar braşovenii motivează promovarea ofertei pentru piaţa locală, prin agenţia imobiliară Lex Audita, spunând că „locuinţa a fost construită pe gusturile românilor”. Proprietara superbei vile este o famile de braşoveni care a părăsit Braşovul în anul 2000 şi a plecat în Washington, unde şi-au construit casa cu o suprafaţă utilă de 560 mp în perioada 2005-2007.
Se poate negocia. Soţii Rădulescu, în vârstă de 53, respectiv 54 de ani, au scos proprietatea la vânzare, coborând treptat preţul de la 4,4 la 3,5 milioane de dolari, însă, chiar şi aşa, cumpărătorii nu au apărut. Potrivit agenţiei imobiliare care se ocupă de tranzacţie, braşoveanul ar accepta şi 2,5 milioane dolari, plus alte proprietăţi, până la completarea sumei de 3,5 milioane dolari.
Proprietate de vis. Caracteristicile locuinţei sunt de vis: 5 dormitoare plus Master Suite, living uriaş cu ieşire spre grădina cu piscină, dining, bucătărie, 8 grupuri sanitare, birou, sală home theatre, cameră de agrement cu masă de biliard şi de cărţi (poker) tip casino, la care se adaugă un apartament-studio deasupra celor 3 garaje (construcţie separată de vilă), jacuzzi, saună, balcon în stil european, terasă exterioară situată deasupra celui de-al treilea nivel, saună, Wet Bar. Vezi galeria foto a anunţului de vânzare aici.
Construcţie personalizată. Suprafaţa pe care se întinde proprietatea este de 1.860 metri pătraţi de teren, având 597 metri pătraţi suprafaţă utilă. Grădina este amenajată cu fântâni arteziene. Bineînţeles, mobila este pe măsură, cea mai impozantă piesă fiind patul cu baldachin din dormitor. Interiorul este îmbrăcat complet în lemn de nuc adus din România. „Este o constructie personalizată. O scoatem la vânzare pentru că părinţii mei nu vor avea nevoie de o casă aşa mare, iar eu şi fratele meu ne vom muta în alt stat în câteva luni”, a explicat pentru www.wall-street.ro Robert Rădulescu, fiul proprietarilor.

Comentarii

Ultimă oră