Sari la conținut

Braşoveanca Alina Csiki, fostă concurentă la “Burlacul”, a participat la o exclusivistă petrecere Playboy, unde s-a întreţinut cu Irinel Columbeanu şi Cătălin Botezatu.

Pamela Anderson, 300 de iepuraşi din toată ţara şi numai unul din Braşov la cea mai fierbite petrecerea din acest an. Vorbim despre cele mai frumoase domnişoare din România.
2000 de euro intrarea. Realizatoarea emisiunii Braşov Live de la Mix 2 TV  şi una dintre concurentele emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, Alina Csiki, a fost unul dintre iepuraşii care a încins atmosfera la petrecerea privată Playboy din Bucureşti. O petrecere excusivistă, unde numai biletul de intrare a costat 2.000 de euro.
Columbeanu, cu ochii pe altele. De la o astfel de petrecere nu puteau lipsi personajele mondene. Unul dintre acestea, Irinel Columbeanu. „Am reuşit să mă pozez cu Irinel, care a venit fără Monica şi despre care presa de scandal a scris că la petrecere ar fi fost împreună cu sora Monicăi, dar acest lucru nu este adevărat din ce am văzut eu, au stat separați, fiecare cu alt grup, Irinel a fost mai mult cu ochii după fete”, ne-a spus Alinee – realizatoare Braşov Live.
Burlacul, doar un joc. Surprinzătoarea a fost şi întâlnirea Alinei cu veşnicul burlac Cătălin Botezatu. „A fost foarte surprins să mă vadă acolo, am stat de vorbă şi mi-a spus să nu fiu supărată pentru că oricum totul nu a fost decât un joc şi aici mă refer la emisiunea „Burlacul” unde am lucrat împreună”, a mai spus Alinee. Pe de altă parte, designerul a anunţat în emisinea „Un show păcătos” de la Antena1 că întenţionează să se mute la Braşov.
Licitaţie pentru iepuraşi. Invitata specială a petrecerii a fost Pamela Anderson, care a încercat să îi determine pe cei prezenţi să liciteze pentru 15 minute de aur în compania iepuraşilor. Un sfert de oră în care putea face orice, banii fiind strânşi în scopuri caritabile. „La petrecere s-a licitat cu foarte mare dificultate, unul dintre participanți a dat zece mii de euro pentru 15 minute în compania iepuraşilor, evident într-un separeu unde a putut face ce a vrut, nu ştiu însă ce anume s-a întâmplat în cele 15 minute. S-a licitat foarte greu, banii erau adunați în scop caritabil. Cred că Pamela Anderson a fost puțin dezamăgită de lipsa de implicare a bărbaților”, a mai adăugat Alinee.


http://www.brasovultau.ro/

Comentarii

Ultimă oră