Sari la conținut

O nuntă ca în filme de la care nu au lipsit maşinile de lux, bodyguarzi, rochiile de gală şi bineînţeles costumele elegante. Vorbim despre evenimentul care a atras atât atenţia presei, cât şi a oamenilor simpli. Nicoleta, fostă Luciu, şi iubitul ei Zsolt au spus în sfârşit DA după şapte ani de relaţie şi după ce au adus pe lume patru copii. Nunta a avut loc în weekend la Miercurea Ciuc.

Sâmbătă la prânz, Nicoleta Luciu a renunţat la numele ei de familie şi l-a luat pe cel al soţului. Ceremonia s-a ţinut în limba română, dar şi în maghiară. Cununia a avut loc la Primăria din Miercurea Ciuc şi a fost oficiată de edilul oraşului, Robert Raduly. Imediat după semnarea actelor toată lumea s-a îndreptat spre catedrala franciscană din oraş pentru a asista la oficierea slubei religioase. La sfârşitul acestia singurele care au dat declaraţii presei au fost sora Nicoletei şi mama lui Szolt.  

"La petrecerea de nuntă vor fi aproape 200. Sunt feluri de mâncare suficiente cât să nu plece lumea moartă de foame. Adică va fi pentru toate gusturile. Şi vom petrece până dimineaţa" a spus Iuliana Luciu.

Nicoleta a avut emotii şi a plâns. "Când s-a întors de la Fecioara Maria a avut o lacrimă. Atunci avea lacrimi de bucurie" a spus  mama lui Szolt.

Chiar şi cei care nu se aflau pe lista invitaţilor au fost încântaţi atât de ţinuta Nicoletei, cât şi de evenimentul în sine. Nicoleta Luciu şi omul de afaceri Zsolt Csergo au o relaţie de şapte ani. În septembrie 2008, Nicoleta l-a născut pe Zsolt Jr., primul ei copil, iar în octombrie 2011 au venit pe lume tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.  S.F.


http://www.brasovultau.ro/

Comentarii

Ultimă oră