Sari la conținut

Nu trebuia să se risipească atâta amar de bănet!

Pensionarii braşoveni nu înţeleg de ce Primăria Braşov a insistat să cheltuiască din banii lor uriaşa sumă de 32 de milioane de euro pentru domeniul schiabil din Poiana Braşov.
Pentru ei, acest proiect nu era necesar, mai ales că lipsurile lor sunt de altă natură. Oamenii se simt abandonaţi de cel pe care l-au votat pentru a-i reprezenta în fruntea Primăriei Braşov.
Dacă i-ar fi întrebat cineva care sunt priorităţile lor şi ce vor să se facă pentru ei, sigur ar fi avut răspunsuri. Este o investiţie care nu a fost gândită pentru ei!
Pensionarii braşoveni nu prea merg în Poiană, pentru ca oricum preţurile nu sunt pentru buzunarele lor. Ei ajung în staţiune doar pentru mişcare sau rar pentru un ceai cald sau un vin fiert, pentru că doar atât îşi mai pot permite.
Investiţiile în pârtii şi patinoare, spun autorităţile locale şi naţionale conduse de PDL, au fost realizate pentru că în 2013 România este gazda Festivalului Olimpic al tineretului European, când, se presupune, va fi un flux fantastic de turişti străini şi de sportivi de top.
Se naşte o altă întrebare: pe unde vor veni puhoaiele de străini? Trenurile au întârziere mare şi nici nu sunt prea multe garnituri în funcţiune.
Autostrada Braşov-Bucureşti va fi finalizată abia în 2016, iar acum poţi ajunge în capitală chiar în şase ore, patru le faci între Predeal şi Sinaia. Evident, acest record se înregistrează la fiecare sfârşit de săptămână.     A.L.&L.N.

Comentarii

Ultimă oră