Sari la conținut
noi-oportunitati-pentru-antreprenori

FIRST JOB SCHOOL in parteneriat cu GO TO JOB SCHOOL si FPIMM Brasov anunta conferinta de lansare a proiectului ”Noi oportunitati pentru antreprenori”, cod MYSMIS 106360. Conferinta va avea loc in data de 05.03.2018, ora 17 la Hotel Kronwell sala S III, etaj 2, Brasov.


Proiectul se desfasoara in perioada 15.01.2018-14.01.2021 in regiunea Centru, judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.


Obiectivul general al proiectului este cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana a Regiunii Centru, prin promovarea si dezvoltarea culturii antreprenoriale a unui numar de 336 persoane, prin acordarea de subventii de minimis pentru 40 de intreprinderi nou infiintate si prin crearea a 80 noi locuri de munca, intr-o perioada de 36 de luni calendaristice. Persoanele care pot beneficia de serviciile proiectului pot fi angjati, someri, personae inactive sau personae cu o activitate independenta cu varsta cuprinsa intre 18-64 ani.


Persoanele interesate pot participa GRATUIT la:
 Campanii de informare si inovare sociala prin initiative de promovare a egalitatii de sanse si combatere a discriminarii
 Curs de COMPETENTE ANTREPRENORIALE;
 Seminarii motivationale “Si tu poti fi antreprenor!” pentru incurajarea potentialilor beneficiari in vederea inscrierii planurilor de afaceri in competitie
 Competitia planurilor de afaceri.


In urma participarii la cursurile de formare antreprenoriala, beneficiarii pot participa la o competitie de planuri de afaceri care are ca scop FINANTAREA A 40 DE START UP-URI CU 30.000 DE EURO NERAMBURSABILI.


Persoanele care vor beneficia de finantare pentru start up-uri vor fi consiliate si asistate pentru infiintarea, demararea, functionarea si dezvoltarea afacerilor.


Proiect cofinantat prin Programul Operational Capital Uman, Axa Prioritara 3 “Locuri de munca pentru toti”, Obiectiv Tematic 8 “Promovarea unor locuri de munca durabile si de calitate si sprijinirea mobilitatii lucratorilor”, Prioritatea de investitii 8.iii “Activitati independente, antreprenoriat si infiintare de intreprinderi, inclusiv a unor microintreprinderi si a unor intreprinderi mici si mijlocii inovatoare”, Obiectivul specific 3.7 “Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana”.

Date de contact: 0268511951 sau office@hrcromania.ro

Comentarii

Ultimă oră