Sari la conținut

Noi oportunităţi de finanţare de la bugetul de stat pentru 2015

noi-oportunitati-de-finantare-de-la-bugetul-de-stat-pentru-2015

Programul Start pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor cât şi cel de-al doilea, pentru înfiinţarea şi dezvoltarea IMM-urilor în mediul rural se vor lansa în primăvara lui 2015.
Primul program prezentat de specialiştii Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov dedicat dezvoltării antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului la finanţare –START are ca beneficiari eligibili societăţile comerciale cu cel mult 2 ani de la înscrierea în Registrul Comerţului la data depunerii proiectului.
„Primul program va oferi o finanţare maximă de 94.500 de lei care reprezintă 90% din valoarea totală a investiţiei şi în cadrul acestui program pot aplica societăţile comerciale nou înfiinţate, înfiinţate în ultimii 2 ani. Ca şi activităţi eligibile aceştia pot achiziţiona echipamente, utilaje, instalaţii de lucru, programe informatice sau chiar mijloace de transport marfă sau persoane” a declarat Attila Szekely consultant la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov.
Al doilea program se adresează firmelor şi Persoanelor Fizice Autorizate din mediul rural cu vechime de un an. Acestea pot obţine o finanţare de maximum 50.000 de lei fiecare, ceea ce reprezintă 90% din valoarea investiţiei. Mai multe informaţii despre aceste programe precum şi consultanţa pentru realizarea documentaţiilor de finanţare se pot obţine la Centrul de Consultanţă al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.

Comentarii

Ultimă oră