Sari la conținut

La secţiile de votare 58 şi 59 din Braşov existau pliante anti-USL aruncate pe jos, potrivit newsbv.ro. De asemenea la secţia 79 mai multe persoane care stăteau în faţa liceului şi îi conduceau pe  cetăţeni la vot au fost verificaţi de jandarmi. Un alt incident s-a petrecut la Secţia nr. 32 din municipiul Braşov unde a dispărut o ştampilă, iar drept urmare procesul de votare a fost suspendat.La faţa locului  a sosit Poliţia.

Incidente s-au înregistrat şi la Victoria, potrivit bzf.ro. La una din secţiile din oraş buletinele de vot au fost împachetate câte trei, iar membrii comisiei nu  au observat acest lucru decât la ora 10. Nu se ştie dacă alegătorii au  votat pe toate cele trei buletine de vot până la acea oră.

Nereguli s-au înregistrat şi la secţia 3 de la Casa de Cultură din Sînpetru. Şi anume, au fost şapte cazuri în care alegătorii, în loc să primească buletine diferite, primeau mai multe de acelaşi tip, de exemplu, mai multe buletine pentru primar. Apoi, un cetăţean a plecat de la vot cu ştampila în buzunar, iar un altul a plecat şi cu ştampila şi cu buletinele de vot pe care tocmai le ştampilase şi pe care uitase să le mai introducă în urne. Cei doi au fost întorşi din drum şi rugaţi să înapoieze ştampilele.

La secţia 7 din Codlea, un cetăţean a venit şi cu buletinul fiicei, a semnat în locul acesteia şi a obţinut buletinele de vot din lipsa de vigilenţă  a unui observator…
În satul Măgura, un alegător a fost prins în momentul în care îşi fotografia votul.

Comentarii

Ultimă oră