Sari la conținut

Noi hotărâri adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov

noi-hotarari-adoptate-de-comitetul-judetean-pentru-situatii-de-urgenta-cjsu-brasov-

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat o hotărâre privind aprobarea reluării activității didactice în Grădinița cu program prelungit nr. 1 din municipiul Brașov, str. Tâmpei, structură a Grădiniței cu program prelungit nr. 14.

Reprezentanții CJSU aprobaseră suspendarea activității didactice în Grădinița cu program prelungit nr.1 Brașov, din 1 martie, din cauza infectării a cinci persoane din rândul personalului auxiliar și a unei educatoare, cele patru grupe de preșcolari trecând în online.

Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, CJSU a stabilit ca la Sânpetru să mențină pentru o perioadă de 14 zile măsurile privind prelungirea stării de alertă, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori. La Râșnov s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile și astfel, din 16 martie, Râșnovul intră în scenariul roșu. Sânpetru a ajuns astăzi la 7,07 cazuri la mia de locuitori, iar Râșnovul, la o rată de 3,31.

Comentarii

Ultimă oră