Sari la conținut

Noi donaţii pentru familia care locuieşte în vagon

noi-donatii-pentru-familia-care-locuieste-in-vagon

Doi pensionari din Braşov au donat un aragaz familiei care locuieşte în vagonul CFR din lemn. Elena şi Dumitru Bălan spun că i-a emoţionat povestea celor şase şi au decis să facă un gest frumos. După ce au văzut reportajul pe MIXTV şi au citit în ziarul „Braşovul Tău” în ce condiţii trăiesc aceşti oameni, i-au sfătuit şi pe alţii să facă donaţii. Pe lângă cei doi pensionari şi alte persoane au sărit în ajutorul familiei, cu alimente şi haine.


„Noi cu sufletul mare, eu şi soţia mea, ne-am gândit să le facem această surpriză copiilor şi femeii necăjite şi să le dăm acest aragaz, care doresc să-l folosească cu multă plăcere cât timp vor avea nevoie de el”a spus Dumitru Bălan, pensionar.
„La televizor am văzut familia, şi când am citit articolul în ziar, atunci ne-am hotărât să facem acest bine pentru familia asta necăjită, şi-l facem cu mare drag şi cu mare dăruire. Când mai avem posibilitatea, noi o să vă sunăm să mai donăm ce mai putem, în limita posibilităţii noastre de pensionari” mărturiseşte Elena, soţia sa.

Bucuria a fost imensă la vederea aragazului şi a diferitelor produselor pe care le-au primit. Lenuţa spune că după ce va cumpăra o butelie, va putea găti pentru copiii ei fără probleme.
„În primul rând, le mulţumesc foarte mult pentru gestul dumnealor şi în al doilea rând, e greu de crezut în ziua de azi că mai ales oameni în vârstă sunt cu atâta suflet şi atâta bunătate să ajute şi alte persoane” a spus Lenuţa Acameniţoaie, mama celor cinci copii.


Pentru ei, trenul vieţii se rezumă doar la ultimul vagon! Tu poţi fi însă locomotiva, care să-i ajute să ajungă în gara speranţei. Acesta este motto-ul campaniei MIXTV. Familia din vagon primeşte săptămânal mâncare gătită de la o firmă din Braşov, prin reprezentanţii MIXTV. În ajutorul celor cu care soarta a fost crudă, au sărit şi mai mulţi braşoveni, impresionaţi de povestea lor. Au adus alimente şi haine. În 2013, în preajma sărbătorilor, în urma campaniei MIXTV, braşovenii cu inimă mare au donat  jucării şi alimente. De asemenea, în urma primei campanii realizate anul trecut, în emisiunea „Braşoveni pentru Braşoveni”, cei şase au primit mai multe donaţii de la oamenii cu suflet mare. Vagonul din lemn a fost termoizolat, acoperişul reparat, iar mama şi cei cinci copii au primit lemne, haine şi mâncare. Braşovenii care vor să le vină în ajutor pot face donaţii la sediul Radio Braşov, din strada Olteţ numerele 10-11. Detalii la tel.: 0268 42 32 92

Comentarii

Ultimă oră