Sari la conținut

Noi cursuri de formare profesională pentru şomeri, în luna iulie

noi-cursuri-de-formare-profesionala-pentru-someri-in-luna-iulie

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov a pregătit și pentru această lună cursuri de formare profesională pentru brașovenii fără un loc de muncă.

Bucătar, cameristă, casier, confecţioner-asamblor articole din textile, contabil, inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ospătar şi sudor - acestea sunt domeniile pentru care se va face pregătire la cursurile la care se pot înscrie şomerii braşoveni, gratuit, în această lună.

Cursurile sunt organizat, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi), iar durata cursului variază între 2 şi 6 luni, conform specificului meseriei.

Perioada preconizată pentru începerea acestor 8 cursuri de formare profesională este cuprinsă între 24 – 27 iulie 2018.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul cu diploma de bacalaureat pentru cursul de contabil; liceu cu profil tehnic (diploma de bacalaureat) pentru cursul de inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; studii minime obligatorii pentru cursurile de: casier, confecţioner asamblor articole din textile şi sudor; învăţământ gimnazial pentru cursurile de: bucătar, cameristă şi ospătar.

Informaţii suplimentare despre aceste programe de formare profesională se pot obţine la sediul instituţiei din Braşov, str. Lungă, nr. 1A, cam. 8 sau la tel. 0268/416.879, int. 124.

Comentarii

Ultimă oră