Sari la conținut

Noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă

Noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov. }n doar 24 de ore, polițiștii brașoveni au verificat 121 locaţii, 43 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.


De asemenea, au fost legitimate aproximativ 2.800 de persoane, 215 mijloace de transport persoane și circa 200 de autovehicule.


Pentru abaterile constatate au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 137 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 12 aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație în valoare totală de 5.500 lei.


Totodată, polițiștii au verificat peste 2.600 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină. De asemenea, A fost înregistrat 1 apel TEL VERDE pentru semnalări de nerespectare a măsurilor stabilite în context COVID-19.

Comentarii

Ultimă oră