Sari la conținut

Nobilia: Precizie nemtească, Design inteligent, Calitate superioară (Galerie FOTO)

nobilia-precizie-nemteasca-design-inteligent-calitate-superioara-galerie-foto

Ne mândrim cu toate cele enumerate mai sus. Asta pentru că reprezentăm un brand puternic , aflat pe piaţă încă din 1945. Credem cu tărie în produsele noastre şi suntem pasionaţi de ceea ce reuşim să realizăm zilnic şi anume să va bucurăm pe dumneavoastră, clienţii noştri şi să va oferim ceea ce aţi visat: o bucătărie pentru întreaga familie.

Fraţii Stickling, dulgheri de meserie, au pornit printr-o afacere cu doar 2 angajaţi şi s-au extins în scurt timp către o fabrică ce astăzi reuşeşte să aducă Nobilia într-o treime din căminele germane şi ne place să credem că este cea mai modernă din lume.
     Existăm de aproape 70 de ani, timp în care ne-am asigurat de faptul că vom reuși să creăm ceva unic pentru fiecare dintre clienţii noştri iar aici calitatea germană îşi spune cuvântul. Pentru că avem cu toţii idei diferite, punem preţ pe soluţii personalizate  iar gama variată de produse şi stiluri Nobilia satisface cele mai rafinate gusturi şi oferă peste 100.000 de posibile combinaţii. Calitatea primează şi pentru a ne asigura de acest lucru , acordăm o atenţie sporită în planificare, în producţie şi în special în modelarea dorinţelor clienţilor. Pentru noi calitatea reprezintă în primul rând fabricarea în Germania, unde zilnic peste 2.500 de angajaţi se asigura de respectarea standardelor acesteia.
Deşi pe uşilor fabricilor ies zilnic peste 2.600 de bucătării, câte o bucătărie complet asamblată la fiecare 7 secunde, fiecare compoziţie în parte este unică şi fabricată cu o înalta precizie. Ne asigurăm de acest fapt prin automatizarea de înalta calitate, care garantează un mod constant de lucru, în aşa fel încât dumneavoastră să va puteţi bucură din plin de tot ceea  ce poate oferii Nobilia.
O mare varietate de inovaţii atractive , un simt puternic pentru forme şi culori precum şi urmărirea constanţa a tendinţelor actuale :

Colecţia Nobilia 2014/2015 este perfect potrivită pentru a mulţumi şi inspiră un public larg.

Aşadar de ce Nobilia?
„Pentru că are în spate un istoric impresionant de 70 de ani de existenţa, are o cifra de afaceri de aproape un miliard de euro, vinde mobilier de bucătărie în 67 de state ale lumii şi se bazează pe un stil de organizare german care nu permite sub nicio formă rabatul de la calitate, întârzierea sau improvizaţia. Va aşteptăm să va convingeţi personal."

Comentarii

Ultimă oră