Sari la conținut

„Nimeni nu-i perfect” la Centrul Cultural Reduta

nimeni-nui-perfect-la-centrul-cultural-reduta

Nimeni nu-i perfect”, comedia romantică semnată de autorul englez Simon Williams, revine la Braşov la start de săptămână, astăzi, 24 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Centrului Cultural Reduta.

„Spectacolul a fost prezentat în premieră la Braşov la sfârşitul lunii februarie a acestui an, pe aceeaşi scenă, înregistrând un succes formidabil şi trezind un mare interes în rândul iubitorilor de teatru, astfel că am reuşit cu ceva efort să-l readucem la Braşov ”, au precizat organizatorii.

Regretatul maestru Radu Beligan, regizorul acestui spectacol, a alcătuit o distribuţie foarte inspirată: Silviu Biriş, Andreea Şofron, Eugen Cristea, Rodica Ionescu/Florentina Ţilea. Decorul aparţine cunoscutului scenograf Puiu Antemir, iar costumele poartă marca Irinei Schrotter.


   „Nimeni nu-i perfect” este o comedie spumoasă care îmbină umorul cu emoția și divertismentul cel mai pur cu reflecția matură.

Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur, din greu, fiica adolescentă şi să-şi îngrijească tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranţa că vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte s-o întâlnească pe „autoare” pentru a-i înmâna personal premiul. Soluţia? Statisticianul se travesteşte într-o femeie „bătrână şi morocănoasă” ca să poată semna contractul şi să încaseze banii. Cum, însă, editoarea este o femeie fermecătoare, statisticianul se îndrăgosteşte instantaneu, spre stupefacţia fiice sale şi a tatălui.

Există, în această comedie, o lumină, un farmec, o duiosie care provoacă o undă de tandreţe fata de cele 4 personaje, toate pline de o umanitate veselă şi linistitoare.

Spectacolul are loc la Centrul Cultural "Reduta", astăzi, luni, 24 octombrie, de la ora 19.

Preţul biletelor este de 50 şi 60 de lei.

Comentarii

Ultimă oră