Sari la conținut

Căzut în dizgraţia celor de la Fiorentina, Adrian Mutu este dorit de mai multe cluburi din Europa!.

Presa italiană notează că şi gruparea Parma a intrat în cursa pentru achiziţionarea atacantului Adrian Mutu. De serviciile atacantului român s-au mai arătat interesate cluburi precum Galatasaray, Napoli şi Malaga.
Rămâne tot în Cizmă? „Parma visează să surclaseze Napoli şi Galatasaray în cursa pentru Adrian Mutu. Potrivit cotidianului La Nazione, cei de la Parma au cerut informaţii despre Mutu, dată fiind sigură plecarea acestuia de la Fiorentina”, scrie site-ul ilsussidiario.net. Şi site-ul sportal.it scrie că cei de la Parma speră să dea lovitura prin aducerea lui Mutu în atac, ţinând cont de plecarea sigură a lui Bojinov la Beşiktaş. „Tratativele vor fi lungi însă, ţinând cont de interesul puternic al clubului Galatasaray, care va face totul pentru a-l aduce pe Mutu în Turcia”, scrie sportal.it.
..sau se mută în Spania? Mutu, este dorit şi în Spania! Malaga oferă 3 milioane de euro pentru transferul jucătorului şi un salariu net de 2,5 milioane de euro pentru român, informează site-ul calcionews24.com. Potrivit sursei citate, Malaga, care l-a transferat pe Enzo Maresca la începutul lunii, îşi continuă „cumpărăturile” în Italia, făcând o ofertă pentru Adrian Mutu. Malaga l-a mai transferat în aceasta iarnă şi pe argentinianul Demichellis, de la Bayern Munchen.
Mutu ar vrea să rămână la Firenze. Potrivit site-ului fiorentinanews.com, în timp ce Fiorentina pune condiţii pentru cedarea lui Adrian Mutu şi sosesc tot felul de informaţii privind viitorul românului în Turcia, atacantul a trimis un mesaj clar suporterilor şi clubului. Într-o declaraţie acordată cotidianului Il Giornale, Mutu a precizat că doreşte să evolueze doar la Fiorentina. Presa italiană a anunţat, săptămâna trecută, că oficialii clubului AC Fiorentina au decis să-l pună pe lista de transferuri pe Adrian Mutu, nemulţumiţi de problemele create de român în ultima perioadă, jucătorul urmând a fi cedat în perioada de „mercato” din ianuarie.
Mutu, coleg cu van Bommel? Adrian Mutu nu este singurul star de pe lista lui Gică Hagi. Un nou nume mare este vehiculat de presa din Turcia în aceste zile. Mark van Bommel, primul căpitan care nu este neamţ al celor de la Bayern Munchen, ar putea ajunge la Istanbul. Conform Fanatik, Galata aşteaptă să primească un răspuns în următoarele zile. Mijlocaşul de 33 de ani a petrecut sărbătorile alături de familie, iar în această săptămînă ar trebui să decidă următoarea sa destinaţie. După van Bommel mai aleargă şi fostul său club, PSV Eindhoven.
Turcii şi-ar scoate rapid investiţia! Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat posibilitatea ca Adrian Mutu să părăsească Fiorentina în această iarnă. „Mutu ar putea să se ducă oriunde, chiar şi în Turcia. Acolo nu e fotbal? Pe bani mulţi poate să se ducă oriunde. Nu mai are prea mult de jucat şi trebuie să se gândească şi la bani. Oricum, turcii şi-ar recupera imediat banii, din vânzarea de bilete şi tricouri. Fiorentina are încă nevoie de român, dar, dacă nu îl vând, dau faliment”, a declarat Dumitru Dragomir.

Comentarii

Ultimă oră