Sari la conținut

„Murmur Festival”, week-end-ul acesta la Făgăraș

murmur-festival-weekendul-acesta-la-fagaras

  În perioada 28-30 iulie 2017, Făgărașul este gazda unui nou festival intitulat „Murmur Festival”.

Este vorba despre un eveniment organizat la Cetatea Făgăraș, timp de un week-end, eveniment care aduce laolaltă muzică electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice.

„Monocord”, agenția specializată în evenimente de muzică electronică, și-a dorit un nou concept și un eveniment incitant pentru vara anului 2017. Născut din dorința de a susține tradițiile și istoria locală, „Murmur Festival” are loc în una dintre cele mai spectaculoase locații din România: Cetatea Făgărașului. Valorificând potențialul acestei zone, festivalul ce are loc între 28 și 30 Iulie 2017 combină autenticitatea spațiului cu o abordare modernă.


   Festivalul Murmur aduce laolaltă muzica electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice. Artizani locali vor putea să redea viață artei lor tradiționale, în timp ce decorul, moda și proiecțiile se vor axa în jurul tematicii autenticității moderne. Toate aceste elemente vor reda viața acestei locații inedite, Cetatea Făgărașului, oferind turiștilor și localnicilor șansa de a se bucura de muzică bună și un peisaj incredibil.

„Murmur Festival” reunește 3 scene în locații inedite ale cetății, muzică live, electronică, rock și hip-hop oferită de o mulțime de artiști invitați: The Kryptonite Sparks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Danaga, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dex, Baiatu de la parter, Ada Kaleh, Suciu, Charlie, Jay Bliss, Kike Mayor, Viktor Udvari, Mihai Pol, Radu Mirica, Toygun, De La Munte.

Mai multe informații despre bilete, line-up-ul complet și orarul festivalului sunt anunțate pe pagina Facebook (https://www.facebook.com/murmurfestival/  ) a evenimentului și pe website-ul Murmur (http://murmurfestival.com/ ).

Comentarii

Ultimă oră