Sari la conținut

Municipalitatea organizează 10 evenimente în care cetățenii se pot vaccina fără programare

municipalitatea-organizeaza-10-evenimente-in-care-cetatenii-se-pot-vaccina-fara-programare

Liber la vaccinare, liber la viață! Municipalitatea invită brașovenii să se vaccineze pentru a se întoarce la o viață normală. Campania cuprinde 10 evenimente în care cetățenii se pot vaccina fără programare. Vaccinul alocat pentru această campanie este Pfizer. Vaccinarea în cadrul acestor evenimente, care se vor desfășura săptămânal, pe parcursul a două luni, este fără programare și accesibilă tuturor.

"În această perioadă Brașovul va organiza un maraton de evenimente de vaccinare, tocmai pentru că ne dorim libertarea de a ne întoarce la viețile noastre de dinainte și pentru că ne dorim, în această comunitate mare care este municipiul Brașov să interacționăm cu lucrurile de care ne este dor. Ne este dor de cultură, de competițiile sportive, de concerte, de restaurante. Tocmai de aceea campania <<Liber la vaccinare, liber la viață>> își propune să ne aducă aproape de aceste activități de care ne este dor și să ne reamintească că ne putem întoarce le ele doar vaccinându-ne într-un ritm susținut și făcând asta cât mai mulți dintre noi" a declarat Flavia Boghiu, viceprimarul municipiului Brașov.


Cele 10 evenimente se vor derula pe parcursul următoarelor două luni, mai și iunie, duminica sau în zilele de sărbătoare națională, în mai multe locații neconvenționale.

Programul centrelor va fi de 12 ore, între orele 8.00 și 20.00.

Până la vară, obiectivul este ca județul Brașov să aibă minim 200.000 de persoane vaccinate.

Comentarii

Ultimă oră