Sari la conținut

Motivul incredibil pentru care Carla’s Dreams şi-au sporit măsurile de securitate!

motivul-incredibil-pentru-care-carlas-dreams-siau-sporit-masurile-de-securitate-

Deconspirarea identităţii băieţilor de la Carla’s Dreams, după un concert pe care l-au avut în Rusia, i-a făcut pe artişti să fie şi mai vigilenţi ca până acum, scrie libertatea.ro

Băieţii de la Carla’s Dreams au cântat mult timp, fără a li se descoperi identitatea reală. Au existat tot timpul fel de fel de zvonuri privindu-i pe artiştii care au dat lovitura fără a li se cunoaşte chipul, care au fost însă confirmate abia după turneul lor din Rusia, atunci când ei au fost deconspiraţi de paparazzii de acolo. Dar nici atunci nu au fost identificaţi cum trebuie toţi cei cinci! Ei bine, dacă şi până atunci, artiştii au avut mare grijă să nu li se afle secretul, apelând la diverse strategii, după acel ”eveniment” greu de digerat pentru ei, aceştia şi-au sportit măsurile de securitate.

Artiştii continuă să se cazeze separat în două hoteluri diferite (solistul şi încă un coleg, într-o parte, ceilalţi trei, în altă parte), doar că acum evită să mai înnopteze în oraşul în care au concert! Ei îşi aleg cazarea într-o altă localitate, cea mai apropiată de cea în care cântă. De pildă, atunci când aceştia au avut spectacol la Timişoara, şi-au dus bagajele şi tot arsenalul la Lugoj, unde au şi dormit! Mai mult, cei cinci artişti nu mai colaborează sub nicio formă cu organizatorii evenimentelor la care participă. Ei semnează doar contractele în care solicită şi decontarea cazării, fără a specifica dinainte unde vor sta şi cât vor rămâne.

Comentarii

Ultimă oră