Sari la conținut

Moda sezonului rece 2020-2021 - ce le este recomandat femeilor să poarte

moda-sezonului-rece-20202021-ce-le-este-recomandat-femeilor-sa-poarte

Analizând în amănunt tendințele vestimentare pentru toamnă-iarnă 2020-2021 observăm că diversitatea este definitorie. Plusează din nou asupra eleganței supreme paltoanele, piesele vestimentare pufoase și pe alocuri supradimentionate din materiale pliabile pe mai multe stiluri.


Timpul încă nu e pierdut spre a redefini garderoba pentru sezonul rece 2020-2021. De unde începe totul și care sunt piesele mai mult decât necesare? Detaliem toate aceste aspecte în cele ce urmează. Publicul trebuie să știe că magazinul online Bobomoda a pregătit deja articolele vestimentare pliabile pe tendințele acestui nou sezon.


Rochiile anilor '40


Rochiile anilor '40 nu au cum să fie trecute cu vederea nici după atât de mulți ani. Vorbim de un aer modern, feminim, de o frumusețe de nedescris per total. Cele cu volum, siluete alungite, într-un cuvânt rochiile casual, așa cum se regăsesc și pe bobomoda.ro, vor fi în top în acest sezon rece. Diversitatea este cea care le caracterizează. Se combină extrem de bine cu eșarfele retro.


Poncho


Variantele de poncho de pe piață sunt ideale pentru a fi purtate în acest sezon. Ele stimulează factorul termic, oferă căldură corpului, iar purtӑtoarelor le oferă un aer și mai suprem de eleganță. Există chiar și variante de poncho ce oferă un aer sport, dar și altele ce înfățișează diverse combinații stilistice.


O geaca dama poate fi alternativa înlocuitoare în sezonul rece pentru un poncho. Bineînțeles, gecile folosite cu rolul de a înlocui un poncho trebuie alese după tipare anume. Pentru a nu mai pierde timpul cu tot ce înseamnă compararea alternativelor, cele interesate sunt invitate să ia din start contact cu gama de geci de la Bobomoda. Mai multe detalii în acest sens regăsim pe bobomoda.ro.


Cardiganele


Pentru că temperaturile mai permit uneori o îmbrăcăminte mai lejeră, cardiganele rămân în top. Sunt perfecte pentru a fi purtate pe timpul toamnei, ca o alternativă soft, semi casual pentru geci. Cele din lână par a fi la mare căutare pentru felul în care protejează corpul de temperaturile scăzute. Rochiile reper pentru anii '90 par a se potrivi de minune cu cardiganele din lână.


Latexul


Cu inspirații futuriste sau din stilul drag queen, latexul câștigă teren în top în sezonul rece 2020-2021. Latexul este acel material ce oferă un look incredibil de liber, de nonconformist - demn de a fi etalat în această perioadă.


Nu în ultimul rând, atât pantalonii din latex, cât și fustele sau alte piese vestimentare asemenea sunt accesibile ca preț. Găsesc piese din latex cele interesate pe bobomoda.ro.


Blana, pielea naturală, outfit-ul cu volănașe și chiar tulle, fustele plisate, umerii puternic accentuați, rochiile modeste, lungi și groase fac parte din aceeași categorie de recomandări de articole vestimentare demne de purtat în toamna-iarna anilor 2020-2021.


De asemenea, la capitolul culori se poartă în principal culorile uni, nuanțele de nude, gamele pliabile pe tot ce înseamnă nuanțe de toamnă și nu doar atât.


Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transporul este gratuit la Bobomoda. Personalul magazinului online poate fi contactat la unul dintre numerele de telefon: 0770 192 190 / 0787 733 661.

Comentarii

Ultimă oră