Sari la conținut

Pret a porter versus futuristic. Indiferent de preferinţe în modă aveţi de unde alege. Şi dacă totuşi nu v-aţi făcut încă o idee despre ceea ce vă oferă piaţa, avem în minutele ce urmează un material numai bun despre tendinţele din domeniul vestimentaţie, exclusiv pentru doamne şi domnişoare. Cele mai noi colecţii semnate de doi designeri braşoveni Tatiana Ilovici şi Oana Hermina dar şi de două tinere creatoare de modă din Cluj au încântat privirile mai multor braşovence aflate la o prezentare de modă din oraş.

Ţinute office sau pentru ocazii speciale dedicate femeilor mature, stăpâne pe ele cu preocupări în lumea afacerilor, dar care totuşi nu vor să renunţe la feminitate. Acestea sunt ideile de la care au plecat creatorii braşoveni atunci când au realizat aceste colecţii.

Fie că au linii clasice fie cu inspiraţie militară în culori neutre, pastelate sau pudrate de la roz până la violet toate articolele vestimentare prezentate au făcut delicliul doamnelor care pus ochii pe cel puţin un astfel de produs. Ceea ce înseamnă că designerii braşoveni au ştiut pe ceea ce trebuie să mizeze.

Iar pentru domnişoarele mai noncoformiste sau doamnele mai îndrăzneţe organizatorii prezentării de modă au scos şi asul din mânecă: articole vestimentare create de două tinere din Cluj.

Toate articolele prezentate în cadrul evenimentului vor putea fi achiziţionate de doamne şi domnişoare din magazinul atelierului de creaţie situate în centrul oraşului. Preţurile creaţiilor din colecţie fiind între 35 şi 500 de lei. Vezi aici video (S.F.)

Comentarii

Ultimă oră