Sari la conținut

­Realizarea mobilierului la comandă reprezintă o soluţie din ce în ce mai mai aleasă de cei care doresc să îşi decoreze întreaga casă sau doar o cameră.

Avan­tajele sunt multiple:
● Originalitate. Piesele de mobilier sunt executate în funcţie de gusturile şi de aşteptările tale, iar re­zul­tatul este unic.
● Costuri mai mici. Dacă decizi să achiziţionezi mobilă gata făcută, direct din magazin, suma achitata va fi mai mare. Avantajul realizării la comandă este că preţul poate fi negociat. Cu o diferenţă de bani pe care o poţi aloca obiectelor decorative.
● Flexibilitate. Echipa care îţi execută piesele de mobilier este foarte receptivă la     ceea ce îţi doreşti, iar rezultatul final este com­plet adaptat la cerinţele tale şi ţine cont de aspecte precum: dimensiuni, aranjare în spaţiu, culori, materiale şi buget.
Satisfacţiile sunt mari ştiind că ai luat parte la realizarea propriului mobilier, iar rezultatul este cel imaginat de tine, şi nu de un catalog.
Producătorul de mobilă ARWKO este specializat în proiectarea şi execuţia de mobilier la comandă, pentru toate categoriile de folosinţă: mobilă de bucătărie, pentru dormitor, living, hol şi orice alt tip de mobilier de care aveţi nevoie. De asemenea, realizează mobilier la comandă şi pentru sedii de firme, cu un design personalizat, asistenţă profesională, adaptabilitate foarte mare a soluţiilor, gamă de finisaje foarte diversificată, tehnologie şi materiale de ultimă oră.

Mobilare în trei paşi simpli:

1.    Schița mobilierului o puteți trimite prin e-mail. Daca nu aveți o schiță, un reprezentant al firmei se va deplasa la domiciliul Dvs. pentru a face măsurătorile necesare estimării unui cost.
2. Avansul se achită direct reprezentantului ce vine la sediul/domiciliul Dvs. Pentru avans se eliberează factură și chitanță.
3. Termenul fabricării mobilei este între 7-21 de zile lucrătoare.

Magazinul ARWKO se află pe str. de Mijloc, nr. 7.
Telefon:    0741/771000
e-mail:    contact@mobila-comanda.biz
web: www.mobila-comanda.biz

Comentarii

Ultimă oră