Sari la conținut
mix-actual-cu-liliana-dragomir-19042018

Au trecut vremurile ïn care patronul spunea angajatului “dacă nu îți convine, așteaptă o sută ca tine la ușă!”.

Astăzi angajatorii caută, uneori cu disperare, angajați. Unii pentru că nu vor, alții pentru că nu pot plăti ca “la stat”, unde, de cele mai multe ori, chiar vorbim de “stat”.

Alții nu mai au ce alege, pentru că “afară” sunt deja milioane de români. Și totuși, există șomeri( ei sunt în evidențe și au ajutor) și există mii de persoane care nu muncesc și care nu figurează în niciun fel de statistici.


De ce nu se întâlnesc cei care caută cu cei care oferă de muncă? Ce se întâmplă cu categoriile vulnerabile care au nevoie de un loc de muncă, cu cei aproape de vârsta pensiei, cu cei ieșiți din orfelinate ori din penitenciare, cu persoanele cu handicap sau cu cele care sunt unici întreținători de familie?


Pentru toți avem, la Casa Armatei, Bursa genereală a locurilor de munca. 87 de angajatori punnla bătaie 1900 de locuri de muncă. Pentru toate vârstele și gradele de instruire.


Despre șomaj la vremea în care țipă mai tare angajatorii ca șomerii, la Mix Actual, cu Liliana Dragomir, șefa AJOFM Brașov.

Emisiunea aici :

Comentarii

Ultimă oră