Sari la conținut
mix-actual-cu-ionel-fliundra-09072018

De câteva săptămâni bune, prin forța destinului și lucrarea DNA, a preluat atribuțiile primarului de Ghimbav, longevivul Dorel Toma, cu care, până de curând, a avut multe diferențe de... viziune și de ... acțiune.


A avut de preluat și o parte din echipa- la început puțin ostilă și nărăvită la obiceiuri proaste.


Venit din zona privată, unde totul se mișcă altfel- dar mai ales oamenii!- nu i-a fost tocmai ușor să se obișnuiască cu așteptarea pentru proceduri - muuuulte, mult prea muuulte- pentru licitații și contestații și ... tot așa.


Și totuși, Ghimbavul va fi în această vară un imens șantier. S-au dat multe avize, s-au semnat acte întârziate, s-au început construcții. O singură firma investește 10 milioane de euro în construcția de la Ghimbav.


Cea mai bogată localitate din Romănia, poate, orășelul cu 6500 de locuitori nu are încă policlinica promisă și nici creșă și are probleme mari cu asfaltul și iluminatul. Viceprimarul, care până mai ieri, ținea audiențele în parc, pentru că nu avea birou, nu s-a mutat în biroul lui Toma Dorel.

Crede că pentru asta ai nevoie de o legitimare dată de votul ghimbășenilor. Și întărită de sentința definitivă a unei Instanțe. Și nu, nu se bucură de răul nimănui și da, crede că prezumția de nevinovăție nu e vorbă-n vânt.


Și... cum altfel? S-a bucurat tare că la Zilele Ghimbavului a fost unitate și bucurie mare! Pentru că, nu-i așa? Nu e om ca ghimbășeanul!
Ionel Fliundra, la Mix Actual.


Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră