Sari la conținut
brasovul-tau-la-5-ani-

Iniţial ziarul Braşovul Tău a apărut în varianta online. La scurt timp, a apărut şi ediţia tipărită a publicaţiei, iar de cinci ani ziarul gratuit ajunge zi de zi în casele braşovenilor.

,, A apărut această variantă de ziar gratuit, fără prea multe şanse probabil, din partea celor care administrau piaţa media a printurilor. Nu am inventat noi coada la cireaşă, nici mersul pe jos cu aceste ziare gratuite. Am crezut în el şi iată că avem cinci ani de existenţă, cinci ani în care Braşovul Tău este în continuare cel  mai citi ziar din Braşov având în vedere şi tirajul foarte mare. ,, a declarat Florin POP-coordonator “Braşovul Tău”, în cadrul emisiunii MIX Actual, difuzată pe MIX 2 TV şo moderată de Onelia Pescaru.

,, Nu îi dădeam prea mari şanse pentru că ştiu că foarte greu au pătruns implanturile din occident. S-a încercat cu ziare de caitate de mare tiraj, cu zeci de pagini, dar au murit repede. ,, a declarat Adrian TEACĂ-editorialist “Braşovul Tău”, în cadrul aceleaşi emisiuni.

,, Multe proiecte care au început să rupă gura târgului, să spargă piaţa, au început megalomanic, şi au căzut la o înalţime mare.  Braşovul tău, din câte am văzut a început picătură cu picătură, a mers pe lucruri ştiute, mai degrabă, nu să rupi gura târgului cu can-can-uri spectaculoase, cu minciuni gogoante, care niciodată nu vor fi confirmate. ,, a mai spus editorialistul Adrian TEACĂ.

Pe viitor ziarul Gratuit Braşovul Tău are în plan mai multe surprize pentru braşoveni. Una dintre ele ar fi aceea  de a crea un sistem de abonare pentru cititori. Chiar dacă este un cotidian gratuit, reprezentanţii publicaţiei vor să creeze acest sistem tocmai pentru a atrage cât mai mulţi braşoveni.

Intreaga emisiune o puteti urmari aici!

Comentarii

Ultimă oră