Sari la conținut

Missy Fashion – prima alegere când vine vorba de haine casual sau elegante, cadouri de neuitat sau evenimente importante

missy-fashion-prima-alegere-cand-vine-vorba-de-haine-casual-sau-elegante-cadouri-de-neuitat-sau-evenimente-importante

Missy Fashion este un brand 100% românesc, care oferă haine şi accesorii cu design original, inspirate din simbolurile şi elementele care ne reprezintă pe noi toți. Missy Fashion este un start-up progresiv, inovator și ambițios format în jurul conceptului de boutique de haine, cu desig modern și conceptual și care oferă servicii de o calitate excepțională.

Missy Fashion oferă o interpretare nouă și modernă, cu o puternică filosofie care pune accent pe atenția la detalii și inovație și care îmbina producția în atelierul propriu de croitorie, cu comercializarea produselor de îmbrăcăminte și marochinărie ale diferitelor branduri. Missy Fashion prezintă propria interpretare individuală a luxului, redefinind percepția comerțului modern de haine și accesorii, într-un mod personal, rafinat și cu multa considerație, pentru designerii de modă cât și pentru iubitorii de fashion.

Oferta magazinului include un amestec unic de articole de modă, alese și prezentate într-o manieră personalizată și o selecție exclusivă de mărci. În ceea ce privește atelierul propriu, un punct esențial în demersul de creație îl reprezintă clientul. Orice cerință, observație sau idee este atent implementată de echipa de designeri, pentru ca succesul fiecărui produs oferit să fie garantat.

Indiferent dacă este vorba de piese vestimentare casual sau elegante, prin selecția unică de articole de îmbrăcăminte, alături de colecțiile proprii, magazinul Missy Fashion este capabil să ofere o perspectivă și o poveste unică, având propria sa cultură, fără compromis și fără prejudecăți.

La Missy Fashion simțul artistic și estetic al designului este combinat într-un mod inedit și nonșalant cu inovatiile din domeniul materialelor si al tehnicilor de producție, încununate cu detalii fanteziste și rafinate. De aceea, toate articolele vestimentare haine casual sau haine elegante, geci de iarnă călduroase, sacouri, salopete vaporoase, rochițe de mireasă, de cununie, pentru ocazii speciale din mătase naturala, chiffon, tafta sau stil baby doll pt viitoarele mămici sunt mereu feminine, elegante și de foarte bună calitate, calități care, cu siguranță, înving orice barieră a timpului și nu se demodează niciodată.

Mai mult decât atât, modelele deosebite puse la dispoziția clienților pot deveni cadouri pentru cei dragi! Și pentru ca lucrurile să fie cât mai ușoare cu putință, în special pentru domni, Missy Fashion a pregătit mai multe pachete cadou, la alegere, numai bune de a fi oferite în dar.

Mai multe detalii despre minunațiile Missy Fashion puteți afla la telefon 0722940179, pe website https://www.rochiimireasabv.com/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/rochiimissyfashion/

Comentarii

Ultimă oră