Sari la conținut

Concursul a avut loc in seara zilei de 26 martie, in Club V din Brasov, au intrat pe scena 8 concurente:
Amalia Popa, 22 ani, Timisoara
Amanda Gold, 24 ani, Sf. Gheorghe
Carmen Serban, 23 ani, Ploiesti
Claudita, 27 ani, Cluj-Napoca
Hillary, 25 ani, Brasov
Lucica, 36 ani, Brasov
Norberta, 21 ani, Brasov
Petty, 25 ani, Constanta

Ele au avut de sustinut 3 probe: proba I: prezentarea unei tinute de zi; proba a II-a: proba de talent si, bineanteles, proba a III-a: prezentarea unei tinute de seara. Alaturi de un juriu format din 5 persoane, juriu bine ales si cat se poate de obiectiv: Kaballa, catigatoarea primei editii de MISS TRAVESTY ROMANIA 2005 si TRAVISION 2008; Lavinia, psigolog si psiho terapeut; Radu, profesor de limba romana si antropolog;
Iulia Deac, organizatoare de evenimente LGBT in Cluj si Sebby, fotograf profesionist

In cadrul concursului, RADIO G ONE a oferit premiul pentru CEA MAI BUNA PRESTATIE, premiul revenind Norbertei de doar 21 de ani din Brasov, care a avut o prestatie deosebita, alaturi de cei doi dansatori. Mentionam insa ca premiul oferit a fost gandit si totodata jurizat de RADIO G ONE.

Un alt premiu  a fost oferit de catre Stiri Gay Romania, premiul de Popularitate prin voting pe pagina dansilor de internet, vot ce s-a derulat din data de 20 martie pana in 26 martie ora 19.00, urmand sa fie prezentata castigatoarea premiului. Acest premiu a fost castigat de Amalia de doar 22 de ani din Timisoara.

Rezultatelor finale date de juriu: pe locul 3 s-a clasat Lucica din Brasov, moment in care sustinatorii Lucicai au dezaprobat decizia data de juriu.
Locul al doilea a fost castigat de Amalia din Timisoara, care la proba de talent a fost singura concurenta care a coborat de pe scena, prezentandu-si frumoasa sa rochie rosie, pe piesa binecunoscutei Peggy Lee - Why don"t you do right.

Locul intai si titlul de MISS TRAVESTY ROMANIA 2011 este castigat de NORBERTA de doar 21 de ani, din Brasov, care ne-a prezentat una dintre piesele castigatoare la concursul EUROVISION si anume: Ruslana Lyzhychko-  Wild Dances. Se pare ca a facut o alegere foarte buna, deoarece publicul a aplaudat prestatia scenica a Norbertei.

Comentarii

Ultimă oră