Sari la conținut
superbele-europei-in-poiana-brasov

32 de zeiţie ale frumuseţii din întrega Europă se vor bate în acest weekend în Pioana Braşov pentru titlul de Miss European Tourism 2013. Lupta se va da pe tocuri, în costume de baie, în rochii de seară, dar şi în consume naţionale.  România este reprezentată de o tânără în vârstă de 21 de ani din Reghin.

• Reprezentante din 23 de ţări

Delicateţe, feminitate, elegantă! Frumuseţea europeană la fi prmiată anul acesta în Româniam, în Poiana Braşov. Se anunţă a fi un show spectaculos finală programată pentru sâmbătă seară fiind de altfel punctual culminant. Anul acesta pentru titlul de Miss European Tourism 2013 se vor lupta 32 de participante din întreagă Europa, mai exact 23 de ţări. Fetele au ajuns în România pe 08 iulie şi participă la 6 zile de cantonament. În această perioadă vor avea ocazia să descopere frumuseţile României de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi al Capitalei, Castelul Bran, Castelul Cantacuzino, dar se vor şi putea relaxa în Poiana Braşov. Cele mai frumoase graţii ale Europei se vor întrece în cadrul unor probe inedite care au menirea să le dezvăluie elegantă, rafinamentul, feminitatea şi senzualitatea. Astfel, sunt programate proba constumelor de baie, ce fac parte din colecţia de lux Toxic Sadie adusă din Miami special pentru această finală, proba rochiilor de seară şi inedita probă de costume naţionale, vor pune juriul la grea încercare atunci când trebuie să o aleagă pe cea mai frumoasă dintre toate participantele. La acest eveniment va participa şi Zuzana Plackova, câştigătoare din 2008 a Miss European Tourism actualmente actriţă la Hollywood care va înmâna titlul de Miss 2013 câştigătoarei desemnate de juriul de specialitate. Evenimentul va avea şi o latură umanitară. Organizatorii invită participanţii la o tombolă unde se vor putea face donaţi care vor ajunge la copii de la Mănăstirea Mărcuş.


Reprezentanta României - Anca Dorina Popa -  bruneta

„Reprezint România la acest concurs, sunt din oraşul Reghin, am 21 de ani. M-am înscris pe site-ul competiţiei şi am fost chemată la un casting individual şi am fost aleasă. Sunt model de mai mulţi ani, colaborez şi cu o agenţie de modeling. Prima zi a fost foarte frumoasă, am cunoscut fetele şi am rămas plăcut impresionată după prima zi. Ştim toate fetele de ce am venit la acest concurs, e un concurs de frumuseţe toate avem oarecum acelaţi obiectiv şi ştim ce avem de făcut”.


Reprezentanta Moldovei - Corina Evtodieva - roșcata

„Bună ziua mă numesc Corina Evtodieva, am 22 de ani şi sunt din Republica Moldova. În prima zi a fost destul de greu să ne trezim de dimineaţă, a trebuit să ne pregătim pentru şedinţa foto, asta presupune machiaj, coafură, însă atmosfera este foarte relaxantă şi  foarte veselă. Personal nu m-am pregătit foarte mult pentru acest concurs, a fost o bătaie de cap cu costumul naţional deoarece la noi sunt foarte scumpe ca să îl iei în chirie şi ca să îl procuri, dar pe acesta singură l-am confecţionat, am cumpărat doar un brâu aşa tradiţional, o rochiţă albă şi iaca şi coroniţa de maci şi am ieşit şi mai ieftin şi sper că este frumos. Cu colegele mă înţeleg foarte bine, am fost foarte uimită, suntem doar 32, toate diferite, toate vorbesc limbi diferite”.

Comentarii

Ultimă oră