Sari la conținut

Mirela Frâncu din Comăna de Sus, convocată la lotul naţional de gimnastică aerobică

mirela-francu-din-comana-de-sus-convocata-la-lotul-national-de-gimnastica-aerobica

O sportivă foarte talentată din județul Brașov (din satul Comăna de Sus), pregătită la CNS Cetate Deva, a fost selectată alături de o colegă a sa să activeze la lotul naţional de junioare. Se numește Mirela Frâncu și și-a dorit de mică să facă gimnastică, iar acum se remarcă prin performanțe.

Noul an începe cu ştiri dintre cele mai bune pentru clubul devean CNS Cetate Deva. Deşi se află în vacanţă, două gimnaste legitimate la secţia de aerobică de la clubul Cetate au fost convocate la lotul naţional de junioare care se află în pregătire la Constanţa.

Mirela Frâncu şi Daria-Alexandra Mihaiu, ambele eleve în clasa a VIII-a, la Colegiul National Sportiv Cetate Deva, pregătite de antrenoarea Mădălina Gogâţu, au primit convocarea la lotul naţional, ca urmare a rezultatelor obţinute în anul competiţional 2018, când cele două au urcat pe podiumul de premiere la concursurile de nivel naţional la care au fost prezente.

Cele două sportive întregesc lista sportivilor care se află la lotul naţional, acolo unde CNS Cetate Deva este reprezentat acum de către Flavia Sentea şi Mircea Popa (ambii seniori).

Componenţii secţiei de gimnastică aerobică de la CNS Cetate Deva se vor deplasa în aceste zile pentru un cantonament de pregătire de o săptămână în Staţiunea Arieşeni.

Colegiul Național Sportiv Cetate este primul colegiu sportiv din România și poate fi numit pe drept cuvânt o adevărată pepinieră a gimnasticii și atletismului de răsunet național și mondial. Colegiul are în structura sa Clubul Sportiv Școlar „Cetate Deva”, dar și Centrul Internațional de Gimnastică.

Comentarii

Ultimă oră